شنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۳
Saturday, 13 July , 2024

اطلاعیه ها

💠پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه غیرانتفاعی بین‌المللی چابهار در پی شهادت دو تن از فرزندان غیور نیروی انتظامی 💠بازدید و نشست امید آفرینی دکتر حمیرا ریگی از دانشگاه بین‌المللی چابهار: دانشگاه بین‌المللی پیشران لوکوموتیو توسعه 🪷برگزاری جشن عید غدیر خم در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: تجلی وحدت و ایمان 🔅حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار برگزار می کند: 💠حضور سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار در مراسم گرامیداشت شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید 🗳️ رقابت داغ انتخاباتی در دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار بازدید سرپرست دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار از برگزاری موفق آزمون‌های پایان ترم : تضمین کیفیت و نظم در اولویت 🔰حضور ویژه مدیر عامل منطقه آزاد چابهار در آزمون ورودی دبیرستان دانا و توانا دانشگاه غیر دولتی بین‌المللی چابهار: گامی بزرگ برای آینده‌ای روشن‌تر

پیام تسلیت سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار در پی درگذشت پدر بزرگوار حجت الاسلام والمسلمین محامی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار درگذشت پدر حجت الاسلام مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان را را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَهٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای محامی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان؛ خبر درگذشت پدر بزرگوارتان، فقیه وارسته مرحوم حضرت آیت‌الله حاج شیخ مرتضی محامی موجب تاثر گردید.

آن عالم مومن فقید، در کسب آموزه های دینی و معنوی به مدارج والا رسید و کوشش های ایشان در تربیت شاگردان و خدمات عام اجتماعی، از جمله یادگارهای شایسته آن بزرگوار است.

اینجانب به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار این ضایعه جبران ناپذیر را به جنابعالی و تمامی بستگان معزز تسلیت می گویم و از درگاه ایزد منان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه و برای بازماندگان مکرم صبر جمیل و اجر جزیل خواستارم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار