سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

پیام سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار بمناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است.

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛ ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار، در پیامی روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

“روابط عمومی آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف است” مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

تحولات شگرف و خیره ‌کننده فناوری‌ های نوین عرصه ارتباطات و رشد چشمگیر تکنولوژی‌ های ارتباط جمعی در جهان کنونی باعث کوچک شدن مکان و نزدیکی انسان ‌ها به یکدیگر شده است و برخورداری از یک روابط عمومی پویا و کارآمد را یکی از شاخص ‌های مدیریت افکار در سازمان ‌ها کرده است.

شکی نیست مدیران و کارشناسان روابط عمومی با اطلاع رسانی، اطلاع یابی و انعکاس به موقع مسائل، مشکلات و نیازهای مخاطبان، مدیران را در فرایند مهم تصمیم گیری و تصمیم سازی یاری می ‏کنند و بر همه ماست که قدردان این تلاش حرفه ‏ای و حساس روابط عمومی ‏ها باشیم.

تلاش های بی دریغ همکاران گرامی و عزیزم در پوشش خبری و انعکاس فعالیت های واحدهای دانشگاهی، هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه و جذب دانشجو، اطلاع رسانی و راهنمای اساتید و دانشجویان درخصوص برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی، اطلاع رسانی اقدامات واحدها در مبارزه و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و … شایسته تقدیر و قدردانی است.

اینجانب، فرارسیدن این روز را به تمامی تلاش‌گران فرهیخته عرصه آگاهی‌بخشی، روابط‌ عمومی و رسانه به خصوص همکاران ارجمند دانشگاه بین المللی چابهار تبریک و تهینت عرض کرده و برای فعالین این عرصه در راستای ایفای وظایف و رسالت ذاتی‌شان، توفیق و سربلندی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

ناصر آبروش
سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار