شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه آموزشی آنلاین از بازاریابی الکترونیکی تا فروش اینستاگرامی

دنیای امروز رنگ و بوی همه چیز را عوض کرده است. دنیای دیجیتال در تمام عرصه های زندگی از خرید تا سلامت تاثیر گذاشته است و بویژه فروش سنتی را دستخوش تغییر ساخته است. بازاریابی و فروش سنتی و چهره به چهره، امروزه جای خود را به بازاریابی و فروش در فضای مجازی داده است. […]

بازاریابی و فروش سنتی و چهره به چهره، امروزه جای خود را به بازاریابی و فروش در فضای مجازی داده است. در این حوزه شبکه های اجتماعی و بخصوص اینستاگرام، ایفاگر نقش اصلی اند.

با توجه به اهمیت روزافزون بازاریابی و فروش از طریق اینستاگرام به عنوان یکی از اصلی ترین ابزارهای بازاریابی و فروش الکترونیکی در زمانه حاضر، دانشگاه بین المللی چابهار با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان سیستان و بلوچستان در نظر دارد تا کارگاه آموزشی آشنایی با بازاریابی الکترونیکی و فروش از طریق اینستاگرام را برگزار نماید.

درباره سخنرانان این نشست آموزشی بیشتر بدانیم:

دکتر مهشید قریب پور

مشاوره مدیریت و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

MBA بازاریابی از دانشگاه اصفهان

با بیش از ۱۰ سال سابقه مشاوره بازاریابی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در دوره اینجا کلیک کنید.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به صفحه اینستاگرام دانشگاه