سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه آموزشی آنلاین دوره جامع شغل(آنلاین) طراح سیستم های فتوولتائیک

دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می‌نماید کارگاه آموزشی آنلاین دوره جامع شغل(آنلاین) طراح سیستم های فتوولتائیک مدرس: جناب آقای مهندس بهزاد راست نژاد **با مدرک معتبر از سوی سازمان فنی و حرفه ای  تاریخ برگزاری ۱،۴،۸،۱۱،۱۸،۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۱ ساعت برگزاری ۱۷الی۲۰  هزینه ثبت نام : ۱/۲۰۰/۰۰۰ با تخفیف ویژه ۷۰۰/۰۰۰هزار تومان  لینک ثبت نام: […]

دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می‌نماید

کارگاه آموزشی آنلاین