سه شنبه, ۱۵ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 5 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه آموزشی آنلاین نگارش پروپوزال، پایان‌نامه و مقاله

دانشگاه بین‌المللی چابهار  کارگاه آموزشی آنلاین نگارش پروپوزال، پایان‌نامه و مقاله برگزار می کند لذا از دانشجویان ارشد تکنولوژی آموزشی علاقه مند به پژوهش رأس ساعت ۲۱:۳۰ امشب در کارگاه پروپوزال، پایان‌نامه و مقاله نویسی منتظر شما هستیم. زمان برگزاری سه شنبه ۳۱ فروردین ماه به مدت ۵ شب مدرس: دکتر ذبیح‌الله اللهی سامانه برگزاری […]

زمان برگزاری سه شنبه ۳۱ فروردین ماه به مدت ۵ شب

مدرس: دکتر ذبیح‌الله اللهی

سامانه برگزاری کارگاه: skyroom دانشگاه بین المللی چابهار

لینک ورود به گروه جهت هماهنگی و ثبت نام: