شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک قبولی دانشجویان گرامی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه بین المللی چابهار، جلسه توجیهی ویژه ورودی های جدید جهت آشنایی با قوانین آموزشی، معرفی گروه های آموزشی و آشنایی با سامانه های آموزشی به تفکیک مقاطع آموزشی بصورت مجازی به شرح جدول ذیل برگزار می […]

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک قبولی دانشجویان گرامی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ دانشگاه بین المللی چابهار، جلسه توجیهی ویژه ورودی های جدید جهت آشنایی با قوانین آموزشی، معرفی گروه های آموزشی و آشنایی با سامانه های آموزشی به تفکیک مقاطع آموزشی بصورت مجازی به شرح جدول ذیل برگزار می گردد حضور دانشجویان ورودی جدید الزامی می باشد.

در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی با کارشناس واحد مجازی  با شماره ۳۵۳۱۴۳۳۶-۰۵۴ و کارشناسان آموزش با شماره های ۳۵۳۱۴۳۱۰-۰۵۴ یا ۳۵۳۱۴۳۳۰-۰۵۴ تماس حاصل فرمایند.

مقطع تحصیلی لینک جلسه مجازی تاریخ ساعت
کارشناسی Elr.iuc.ac.ir/ch/rahnama ۱۳۹۹/۰۸/۲۵ ۱۳-۱۴
کارشناسی ارشد Elr.iuc.ac.ir/ch/rahnama ۱۳۹۹/۰۸/۲۵ ۱۸-۱۹

دانشجویان به صورت مهمان با یوزر mehman  و پسورد ۱۲۱۲۱۲ وارد سامانه شوند.