شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه تدریس تعاملی مبتنی بر وب

انجمن تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی تهران با همکاری انجمن فناوری آموزش ایران و دانشگاه بین المللی چابهار کارگاه تدریس تعاملی مبتنی بر وب برگزار می کند. زمان: ۳۰ اردیبهشت و ۳ خرداد به مدت ۴ ساعت. ساعت برگزاری: ۱۸ الی ۲۰ مدرس: دکتر علی دانا (دکتری تکنولوژی آموزشی و مدرس مدعو دانشگاه علامه طباطبایی […]

زمان: ۳۰ اردیبهشت و ۳ خرداد به مدت ۴ ساعت.

ساعت برگزاری: ۱۸ الی ۲۰

مدرس: دکتر علی دانا (دکتری تکنولوژی آموزشی و مدرس مدعو دانشگاه علامه طباطبایی تهران)

سامانه برگزاری کارگاه از طریق اسکای روم دانشگاه علامه طباطبائی
لینک ورود به کارگاه:

جلسه دوم وبینار تعاملی تحت وب، بدلیل قطعی برق در زمان برگزاری و در نتیجه اختلال در اینترنت، متعاقبا در روز پنجشنبه ۶ خرداد ساعت ۲۰-۱۸ برگزار می گردد.