شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه کارآفرینی استراتژیک از کشف تا چگونگی بهره برداری از فرصت ها

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی رسانده می شود، کارگاه کارآفرینی استراتژیک از کشف تا چگونگی بهره برداری از فرصت ها به مناسبت دهه سرآمدی آموزش برگزار می‌شود. ‌ زمان شروع کارگاه: ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ الی ۱۸ مدرس:‌جناب آقای دکتر میثم […]

زمان شروع کارگاه: ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۶ الی ۱۸

مدرس:‌جناب آقای دکتر میثم قاسم نژاد