شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، مراسم کاشت ۶۳ اصله نهال به مناسبت اولین سالروز شهادت سردار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور فرمانده سپاه شهرستان چابهار، مدیران سازمان منطقه آزاد چابهار، و جمعی از مسئولان اداری شهرستان و دانشجویان در محل دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد. […]

سرهنگ محمدعلی پوراحمدیان فرمانده سپاه شهرستان چابهار در این مراسم اظهار داشت: سردار شهید قاسم سلیمانی در عرصه مبارزه با استکبار  به اسوه ماندنی مقاومت در جهان تبدیل شده است.

وی افزود: سردار شهید سلیمانی به دلیل اینکه امنیت و آرامش برای مردم را هدف خود قرار داده بود در مناطقی که دارای ناامنی از طرف استکبار و یا اشرار بود با شجاعت و دلاوری حاضر و مبارزه می کرد.

دکتر سجادی معاون آموزشی دانشگاه بین المللی چابهار نیز اظهار داشت: شهدا حق بزرگی بر گردن همه ما دارند و ما باید راه  و رسم شهدا علی الخصوص سردار دلها را ادامه و گرامی بداریم.

وی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی، معمار جبهه مقاومت اسلامی و رمز پیروزی این شهید عزیز بیداری، مقاومت و بصیرت است.

وی ادامه داد: در مراسم امروز ۶۳ نهال درخت به یاد ۶۳ سال عمر با برکت سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی در این دانشگاه کشت خواهند شد.