پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
کاهش ۲۵ میلیونی گرنت های حمایتی وزارت علوم از اساتید جوان

دوشنبه، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۵۲۰۲۳-۰۴-۲۴اقتصادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی از کاهش گرنت حمایتی وزارت علوم از اساتید جوان خبر داد و گفت: قرار بود مبلغ ۵۰ میلیون تومان از سوی وزارت علوم در قالب این گرنت به اساتید جوان پرداخت شود که این مبلغ به دلیل کمبود منابع […]

دوشنبه، ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۳۵۲۰۲۳-۰۴-۲۴اقتصادی

– معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی از کاهش گرنت حمایتی وزارت علوم از اساتید جوان خبر داد و گفت: قرار بود مبلغ ۵۰ میلیون تومان از سوی وزارت علوم در قالب این گرنت به اساتید جوان پرداخت شود که این مبلغ به دلیل کمبود منابع مالی نصف شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر داوود حسین پور در نشست خبری امروز با خبرنگاران که در ساختمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد،گزارشی از مهمترین فعالیتهای پژوهشی این دانشگاه ارائه داد و گفت: قرار بود صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی با ۱۰ میلیارد تومان سرمایه و با کمک شرکت های بانک ملی و بانک کارآفرین راه اندازی شود که این مبلغ از ۱۰ به ۳۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علامه طباطبایی ما مجوز حمایت شرکت های خصوصی از این صندوق را دریافت کردیم و پیش بینی ما این است که این صندوق را با ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه راه اندازی کنیم و تا آخر اردیبهشت ماه سال جاری مجوز آن صادر خواهد

برچسب ها: دانشگاه علامه طباطباییعلامه طباطباییدانشگاه علامهوزارت علومپژوهش و فناوریدانشگاهطباطبایی

آخرین اخبار سرویس:

کاهش ۲۵ میلیونی گرنت های حمایتی وزارت علوم از اساتید جوان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.