سه شنبه, ۸ اسفند , ۱۴۰۲
Tuesday, 27 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

معاون پژوهشی وزارت علوم همکاری دوجانبه صنایع و دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها و پژوهشگاه ها را در سال ۱۴۰۱ روبه رشد دانست و بر ادامه برنامه های متنوع دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم در این حوزه تاکید کرد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم با اعلام اینکه یکی از برنامه های مهم وزارت علوم گسترش تعامل دانشگاه ها و پژوهشگاه ها با صنایع و دستگاه های اجرایی کشور است؛ همکاری دوجانبه صنایع و دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها و پژوهشگاه ها را در سال ۱۴۰۱ روبه رشد دانست و بر ادامه برنامه های متنوع دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم در این حوزه تاکید کرد.

وی اظهار داشت: با توجه به مسائل و نیازهای اساسی کشور، برقراری ارتباط منسجم و سازمان یافته بین صنایع و دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها حائز اهمیت است.

ایجاد ارتباط با دستگاه های اجرایی و مراکز علمی به دانشگاه ها کمک می کند تا فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را در راستای رفع مشکلات موجود در صنایع کشور جهت دهی کرده و متخصصان توانا و شایسته را پرورش دهند.

خوشبختانه دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۱ هم در جهت تسهیل ارتباط دانشگاه ­ها با جامعه و صنعت و تشویق هر دو سمت به تعامل گسترده تر، فعال