شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار
مجموعه مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار، توانسته است با برگزاری 8 دوره آموزشی آنلاین آزاد، 20 دوره آموزشی حضوری و آنلاین به سفارش سازمان ها، و 8 کارگاه و نشست آموزشی حضوری و مجازی، کارنامه درخشانی را رقم زند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، دکتر جعفر سجادی پارسا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار، ضمن اشاره به توانمندی های این دانشگاه گفت: دانشگاه بین المللی چابهار در برگزاری انواع رویدادهای آنلاین بر بسترهای Adobe connect، Skyroom، Big Blue Button و بهره مندی از سامانه آموزش مجازی در سایت spc.iuc.ac.ir عملکرد مثبتی داشته است.

وی افزود: مجموعه مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار، توانسته است با برگزاری ۸ دوره آموزشی آنلاین آزاد، ۲۰ دوره آموزشی حضوری و آنلاین به سفارش سازمان ها، و ۸ کارگاه و نشست آموزشی حضوری و مجازی، کارنامه درخشانی را رقم زند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: برگزاری ۱۷۷ ساعت آموزش در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹، آموزش بیش از ۱۰۰۰ دانش پذیر و بهره مندی از حضور ۳۰ مدرس با تجربه در سطح ملی و بین المللی از مهمترین دستاوردهای آموزش های آزاد دانشگاه می باشد.

دکتر سجادی بیان کرد: از این میان برگزاری سه رویداد آموزشی تخصصی بین المللی، در راستای تحقق ماموریت های بین المللی سازی دانشگاه با همکاری دانشگاه های آلمان و اسپانیا، و نیز گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی با مجموعه رویدادهای کاربردی و پر مخاطب بویژه برگزاری نشست های مجازی انتقال تجربه، اهمیت بسزایی دارد.