لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
جستجو کردن
Close this search box.
شنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۳ , ۲۰:۱۵:۴۵

گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار

On the way to the fourth generation university

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار، دکتر جعفر سجادی پارسا، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار، ضمن اشاره به توانمندی های این دانشگاه گفت: دانشگاه بین المللی چابهار در برگزاری انواع رویدادهای آنلاین بر بسترهای Adobe connect، Skyroom، Big Blue Button و بهره مندی از سامانه آموزش مجازی در سایت spc.iuc.ac.ir عملکرد مثبتی داشته است.

وی افزود: مجموعه مرکز آموزش های کوتاه مدت و آزاد دانشگاه بین المللی چابهار، توانسته است با برگزاری ۸ دوره آموزشی آنلاین آزاد، ۲۰ دوره آموزشی حضوری و آنلاین به سفارش سازمان ها، و ۸ کارگاه و نشست آموزشی حضوری و مجازی، کارنامه درخشانی را رقم زند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: برگزاری ۱۷۷ ساعت آموزش در شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹، آموزش بیش از ۱۰۰۰ دانش پذیر و بهره مندی از حضور ۳۰ مدرس با تجربه در سطح ملی و بین المللی از مهمترین دستاوردهای آموزش های آزاد دانشگاه می باشد.

دکتر سجادی بیان کرد: از این میان برگزاری سه رویداد آموزشی تخصصی بین المللی، در راستای تحقق ماموریت های بین المللی سازی دانشگاه با همکاری دانشگاه های آلمان و اسپانیا، و نیز گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی با مجموعه رویدادهای کاربردی و پر مخاطب بویژه برگزاری نشست های مجازی انتقال تجربه، اهمیت بسزایی دارد.

You can subscribe to the university newsletter

Information about all educational news and announcements