شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

گسترش زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی در خارج از کشور

رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم از اعزام ۷۰ استاد به خارج از کشور در جهت گسترش زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی خبر داد. – دکتر وحید حدادی اصل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش حوزه زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی در خارج از کشور […]

– دکتر وحید حدادی اصل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش حوزه زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی در خارج از کشور گفت: در حوزه گسترش زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی توانسته ایم حدود ۷۰ استاد را برای اعزام به کشورهای خارجی آماده کرده و امیدواریم تعداد این اساتید به ۸۰ استاد افزایش یابد.

وی مهمترین اولویت وزارت علوم در سال جدید را عرضه دانش فنی ایران در جهان عنوان کرد و افزود: حوزه بین الملل چهار محور دارد که شامل محور دانشجویی، تبادل استاد و استفاده از روابط دانشگاه ها، محور فناوری و گسترش زبان فارسی است.

رییس مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم ادامه داد: در حوزه دانشجویی نیز تمرکز ما بر جذب دانشجویان خارجی با کشورهای اطراف است.

این دانشجویان با بورس و هزینه خود می آیند.

در بحث تبادل استاد نیز به اساتید کمک می کنیم اما بیشتر تمرکز ما بر بحث فناوری است دراین بحث پیگیر این موضوع هستیم که دانش فنی که در ایران تولید شده است را به دنیا عرضه کنیم.

وی با اشاره به ارتباطات علمی با کشورهای دنیا گفت: ما جز با رژیم صهیونیستی و انگلیس محدودیتی برای برقرار ارتباط علمی با کشوره