شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

یازدهمین آزمون زبان (MSRT) فردا برگزار می شود | به گزارش گروه

پنجشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۰۲۰۲۳-۰۳-۰۹دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت نام برای شرکت در یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) از ساعت ۱۴ روز شنبه، ۶ اسفند ماه آغاز شد و تا ساعت ۱۸ روز شنبه، – یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم […]

پنجشنبه، ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۰۲۰۲۳-۰۳-۰۹دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت نام برای شرکت در یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) از ساعت ۱۴ روز شنبه، ۶ اسفند ماه آغاز شد و تا ساعت ۱۸ روز شنبه، – یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) فردا جمعه، ۱۹ اسفندماه برگزار می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ثبت نام برای شرکت در یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) از ساعت ۱۴ روز شنبه، ۶ اسفند ماه آغاز شد و تا ساعت ۱۸ روز شنبه، ۱۳ اسفند ماه ادامه داشت و متقاضیان با مراجعه به سامانه سجاد به آدرس https://msrttest.

saorg.

ir/login.

aspx نسبت به ثبت نام خود اقدام کردند.

حوزه های برگزاری یازدهمین دوره آزمون زبان (MSRT) شامل تهران-دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مشهد-دانشگاه فردوسی؛ بابلسر-دانشگاه مازندران؛ شیراز -دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ همدان-دانشگاه بوعلی سینا؛ رشت-دانشگاه گیلان؛ اصفهان-دانشگاه اصفهان؛ کرمانشاه -دانشگاه رازی؛ کرمان-مؤسسه آموزش عالی کرمان-کرمان و اهواز-دانشگاه شهید چمران خواهد بود.

یازدهمین دوره آزمون زبان وزارت علوم (MSRT) صبح روز جمعه، ۱۹ اسفند ماه جاری، برگزار و نتایج آن ۲۴ اسفند ماه جاری اعلام خواهد شد.

برچسب ها: دانشگاهآزمون زبان وزارت علومیازدهمین دورهیازدهمینبرگزاروزارت علومآزمون

آخرین اخبار سرویس:

یازدهمین آزمون زبان (MSRT) فردا برگزار می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.