لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۴:۳۸:۱۲

🇮🇷پیام تسلیت دکتر عبدالغفور بادپا در پی شهادت مظلومانه جمعی از پرسنل فرماندهی انتظامی شهرستان سیب و سوران

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

*بسم الله الرحمن الرحیم*
*وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ*

امنیت، یکی از اساسی‌ترین و اصلی‌ترین نیازهای یک ملت و یک کشور است.
در آخرین روز از ماه مبارک رمضان بار دیگر چهره پلید دشمنان کوردل نظام و جمهوری اسلامی را نمایان ساخت و شاهد پر پر شدن تعدادی از جوانان غیور و دلیرمردان سیستانی در سیب و سوران بودیم. شهیدانی که برای سرافرازی وطن و پاسداری از حریم میهن و حفظ امنیت و آرامش ایران اسلامی، مظلومانه در خون خود غلطیدند و در آستانه عید بزرگ فطر به دیدار حق شتافتند.

▪️ اینجانب شهادت پنج تن از فرزندان غیور این سرزمین در شهرستان سیب و سروان را به محضر حضرت مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) فرمانده معظم کل قوا، فرماندهان و پرسنل غیور نیروی انتظامی، خانواده‌های معظم شهدا و بازماندگان مکرم این عزیزان تسلیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال برای شهیدانمان آمرزش و غفران الهی و برای بازماندگان اجر جمیل و صبر جزیل مسئلت دارم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

*عبدالغفور بادپا*
*سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار*