جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

🇮🇷🇯🇴 بیانیه دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان ۱۴۰۲ و محکومیت اقدامات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی

متن بیانیه به شرح ذیل می باشد؛ بسم الله الرحمن الرحیم «إِنَّ اللَّهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذینَ آمَنواً إِنَّ اللَّهَ لا یُحِبُّ کُلَّ خَوّانٍ کَفورٍ» (حج/ ۳۸) خداوند از کسانى که ایمان آورده اند دفاع می کند؛ خداوند هیچ خیانتکار ناسپاسى را دوست‌ ندارد. روز ۱۳ آبان‌ماه در حیات مبارزاتی ملت بزرگ ایران یادآور سه حادثه‌ […]

متن بیانیه به شرح ذیل می باشد؛
بسم الله الرحمن الرحیم
روز ۱۳ آبان‌ماه در حیات مبارزاتی ملت بزرگ ایران یادآور سه حادثه‌ تاریخیِ تبعید امام خمینی( ره) در سال ۱۳۴۳، کشتار وحشیانه دانش‌آموزان نوجوان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه‌ی جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام در سال ۱۳۵۸ است. حوادثی که در یک‌طرف آن ملت ایران و امام راحل به‌عنوان مظهر مبارزه و استقامت قرار دارد و در طرف دیگر هم دولت مستکبر آمریکا قرارگرفته است.

تقارن یوم الله ۱۳ آبان امسال با ایام الله عملیات پیشدستانه و غرور آفرین مقاومت اسلامی فلسطین در غزه که تمام هیمنه پوشالی آمریکا و رژیم اشغالگر را در هم کوبید و تا سالهای سال آثار و برکات این عملیات بزرگ برای مقاومت افتخار خواهد آفرید و برای رژیم اشغاگر قطعا شکست و نابودی را رقم‌خواهد زد.
در هفته‌های اخیردست‌های به خون آغشته رژیم جعلی، خون آشام و کودک کش صهیونیستی و حامیان جنایتکارش، صحنه‌ وحشتناکی را رقم زده و جهان را در بهت و حیرت فرو برده است! حملات مکرر صهیونیست‌ها که با پشتیبانی تسلیحاتی آمریکا شیطان بزرگ به منازل مسکونی مردم بی‌دفاع غزّه و کشتار غیر نظامیان، خصوصا حمله ناجوانمرادنه به بیمارستان المعمدانی، دل آزادگان جهان را به درد آورد و لکه ننگ دیگری را بر تاریخچه تاریک و خون‌آلود این رژیم نژادپرست افزود .
دنیا باید بداند که مردم غزه تنها نیستند، دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی چابهار ضمن اعلام انزجار ازفجایع غیرانسانی رژیم صهیونیستی، کشتارمردم وغیرنظامیان و ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین، با حمایت از رشادت ها و حماسه مردم مسلمان و انقلابی غزه، جهاد و مبارزه برای آزادسازی فلسطین اشغالی و قدس شریف را حق طبیعی و اولیه فلسطینیان می‌دانند و بر ضرورت عزم و اقدام عاجل جهانی برای خاتمه دادن به جنایات وحشیانه ۷۵ساله رژیم صهیونیستی و توقف اقدامات ضدبشری این رژیم و همچنین حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین و عملیات مبارزان فلسطینی تأکید می‌ کنند.

آیا کسی هست که از اقدامات و جنایت های رژیم صهیونیستی کودک کش حمایت کند ؟؟؟

به امید پیروزی
دانشجویان ایرانی و بین‌المللی دانشگاه بین‌المللی چابهار