یکشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۲
Sunday, 25 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

🇮🇷 پیام دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

متن پیام به شرح ذیل می باشد؛ بسم رب الشهدا بسیج برای جوانان، شورآفرین؛ برای دوستان، امیدآفرین و برای دشمنان، بیم آفرین است (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) بسیج، نهج‌البلاغه مبارزان در دنیای معاصر، نماد تلاش برای عدالت است؛ گلوله‌های حمایت از حقوق مردم است و سنگر مقاومت در راه اصلاح و نظام است. بسیجی […]

متن پیام به شرح ذیل می باشد؛

بسم رب الشهدا

بسیجی یعنی انسانی فداکار، وطن پرست، دلیر، مهربان، دلسوز، پرکار، دانشمند و در یک کلام انسانی کامل مزین به اخلاق الهی.
حضور موثر بسیج در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در حفظ و مراقبت از کیان جمهوری اسلامی، دشمنان این مرز و بوم را به ناامیدی کشانده است.
بسیج پدیده‌ کم‌نظیر انقلاب اسلامی است که می تواند در بخش های مورد نیاز، حضور داشته باشد و گر‌ه های مشکل را باز کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص دانشگاهی اعم از اساتید محترم، کارمندان بزرگوار و دانشجویان فهیم تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سربلندی و تداوم توفیق را مسئلت می نمایم

دکتر عبدالغفور بادپا
ریاست دانشگاه بین‌المللی چابهار