لوگو چابهار
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ , ۰۶:۲۶:۲۱

🇮🇷 پیام دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

در مسیر دانشگاه نسل چهارم

متن پیام به شرح ذیل می باشد؛

بسم رب الشهدا
بسیج برای جوانان، شورآفرین؛ برای دوستان، امیدآفرین و برای دشمنان، بیم آفرین است (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی)

بسیج، نهج‌البلاغه مبارزان در دنیای معاصر، نماد تلاش برای عدالت است؛ گلوله‌های حمایت از حقوق مردم است و سنگر مقاومت در راه اصلاح و نظام است.

بسیجی یعنی انسانی فداکار، وطن پرست، دلیر، مهربان، دلسوز، پرکار، دانشمند و در یک کلام انسانی کامل مزین به اخلاق الهی.
حضور موثر بسیج در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در حفظ و مراقبت از کیان جمهوری اسلامی، دشمنان این مرز و بوم را به ناامیدی کشانده است.
بسیج پدیده‌ کم‌نظیر انقلاب اسلامی است که می تواند در بخش های مورد نیاز، حضور داشته باشد و گر‌ه های مشکل را باز کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران بسیجی، هفته بسیج و سالروز تاسیس این نهاد مقدس را به تمامی بسیجیان غیور و مخلص دانشگاهی اعم از اساتید محترم، کارمندان بزرگوار و دانشجویان فهیم تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان سعادت، سربلندی و تداوم توفیق را مسئلت می نمایم

دکتر عبدالغفور بادپا
ریاست دانشگاه بین‌المللی چابهار