جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

🏛️ دانشگاه بین المللی چابهار به مناسبت هفته پژوهش برگزار می‌نماید | ۵

📎 کارگاه اموزشی حضوری فن بیان و ارائه موثر 📌 ویژه دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار📌 📆 تاریخ برگزاری: ۳۰آذر ماه ۱۴۰۲ ⏰ ساعت برگزاری : ۱۳ الی ۱۵ 📍 محل برگزاری کلاس حضوری: دانشگاه بین المللی ،طبقه همکف،سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی 🏛️ مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار […]

📎 کارگاه اموزشی حضوری فن بیان و ارائه موثر

📌 ویژه دانشجویان دانشگاه بین المللی چابهار📌