دوشنبه, ۷ خرداد , ۱۴۰۳
Monday, 27 May , 2024
💠دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران با هدف توسعه و ارتقای دانش جغرافیایی در جنوب شرق کشور، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات […]

این تفاهم‌نامه در زمینه‌های تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش و کارگاه آموزشی، اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، انتشار مقالات علمی و استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی همکاری خواهد کرد.

امضای این تفاهم‌نامه، فرصت‌های جدیدی برای تبادل دانش و تجارب بین دو دانشگاه فراهم می‌کند و به ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش در حوزه جغرافیا در منطقه کمک خواهد کرد.
🔹توسعه دانش جغرافیا در جنوب شرق ایران
🔹تمرکز بر حوزه‌های توسعه پایدار، مدیریت منابع آب و مخاطرات محیط زیستی
🔹تبادل دانشجو و استاد
🔹برگزاری همایش و کارگاه آموزشی
🔹اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک
🔹انتشار مقالات علمی
🔹استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی از اهداف عقد این تفاهم‌نامه است.
امید است این همکاری مشترک، به حل چالش‌های منطقه جنوب شرق کشور و ارتقای سطح رفاه مردم این منطقه کمک کند.

✒️ روابط عمومی و امور

دیدگاهها بسته است.