شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

🔗قابل توجه دانشجویان گرامی

جهت اخذ کارت ورود به آزمون در اسرع وقت به پرتال pooya.iuc.ac.ir مراجعه کنید و برای درج امضا امور مالی دانشگاه اقدام فرمایید. 📍آخرین مهلت دریافت کارت ورود به آزمون ۲۱ دی ماه ۱۴۰۲ و در روز شنبه ۲۳ دی ماه هیچ کارتی صادر نمی‌شود. توجه در روز برگزاری آزمون از ورود دانشجویانی که فاقد […]

توجه
در روز برگزاری آزمون از ورود دانشجویانی که فاقد کارت ورود به آزمون هستند جلوگیری میشود‌.

✒️ روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار

دیدگاهها بسته است.