پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
آغاز همکاری های مشترک ،بین دانشگاه بین المللی چابهار و اداره کار،تعاون و رفاه شهرستان چابهار

جلسه هم اندیشی پیرامون اقدامات مشترک اداره کار، تعاون و رفاه شهرستان چابهار و دانشگاه بین المللی چابهار برگزار گردید. این جلسه هم اندیشی به منظور بررسی دوره های آموزشی تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار برای شرکت های تعاونی های فعال در شهرستان چابهار و فعالان حوزه مشاغل خانگی، مورخ ۶ آبان ماه ۱۴۰۰ با […]

این جلسه هم اندیشی به منظور بررسی دوره های آموزشی تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار برای شرکت های تعاونی های فعال در شهرستان چابهار و فعالان حوزه مشاغل خانگی، مورخ ۶ آبان ماه ۱۴۰۰ با حضور جناب آقای کلکلی، رییس محترم اداره کار، تعاون و رفاه شهرستان چابهار و خانم دکتر قریب پور، سرپرست اداره ارتباط با صنعت دانشگاه بین المللی چابهار، در محل اداره کار برگزار گشت.
در این جلسه هماهنگی های لازم جهت حضور رایگان مدیران و کارکنان تعاونی ها و شاغلان در حوزه مشاغل خانگی، در دوره های مجازی و تخصصی مرکز آموزش های دانشگاه بین المللی چابهار انجام پذیرفت.
مقرر شد شرکت کنندگان پس از حضور فعال در همه جلسات دوره های آموزشی آنلاین، صرفا هزینه صدور گواهینامه پایان دوره آموزشی خود را بپردازند.
و در ادامه نیز طی این جلسه برنامه ریزی های اولیه جهت برگزاری رویدادهای مشترک کارآفرینی جهت گرامیداشت هفته جهانی کارآفرینی صورت پذیرفت.

این است رسالت علم در برابر جامعه

مرکز آموزش های آزاد و تخصصی دانشگاه بین المللی چابهار