سفیر فنلاند در نشست با سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار گفت: با گسترش روابط میان دانشگاه‌های فنلاند و دانشگاه بین‌المللی چابهار امکان بهره‌برداری از ظرفیت‌های دانشگاه های دو کشور بر فراهم می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین‌المللی چابهار، روز سه‌شنبه ۳ اسفند کاری کاهیلوئوتو سفیر فنلاند طی نشستی با ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار سفیر فنلاند ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه بین‌المللی چابهار این دانشگاه را یکی از دانشگاه‌های با پتانسیل بالا و زیر ساخت‌های بسیار خوب عنوان کرد.

سفیر فنلاند همچنین ابراز امیدواری کرد با گسترش روابط علمی دانشگاهی میان دانشگاههای کشور فنلاند و دانشگاه بین‌المللی چابهار امکان بهره‌برداری از ظرفیت های دو دانشگاه فراهم خواهد شد.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه