شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
ارسال کمک های مومنانه به مناطق سیل زده شهرستان دشتیاری

# کمک_های_مومنانه # توسعه_سواحل_مکران به همت هیات رییسه و کارکنان دانشگاه بین المللی، بسیج اساتید چابهار و هیات رییسه آموزشکده فنی و حرفه ای سردار شهید حاج قاسم سلیمانی چابهار و حمایت خیرین بیش از ۵۰۰ بسته معیشتی و بهداشتی در راستای کمک های مومنانه به مناطق سیل زده شهرستان دشتیاری ارسال شد. به گزارش […]

# کمک_های_مومنانه
# توسعه_سواحل_مکران

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: در روز دوشنبه بیست و یکم اسفند ماه ۱۴۰۲ و در این مرحله از کمک های مومنانه مواد غذایی، مواد شوینده و بهداشتی به ارزش دو میلیارد و پانصد میلیون ریال به هموطنان عزیز مناطق سیل زده اهدا گردید.

✒️ روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین المللی منطقه آزاد چابهار

دیدگاهها بسته است.