شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
اطلاعیه برگزاری حضوری کلاس های درس در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰در دانشگاه بین المللی چابهار

[embeddoc url=”https://iuc.ac.ir/wp-content/uploads/2022/04/اطلاعیه-حضوری-شدن-کلاس-ها.docx” download=”all” viewer=”microsoft” text=”دانلود”]   ضمن عرض تبریک مجدد سال نو و تهنیت حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، پیرو مصوبات ستاد ملی کرونا و برنامه وزارت عتف در زمینه حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و بر اساس مصوبه مورخ ۱۴/‏۰۱/‏۱۴۰۱ شورای آموزشی دانشگاه به اطلاع می‌رساند، کلیه کلاس‌های […]

ضمن عرض تبریک مجدد سال نو و تهنیت حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، پیرو مصوبات ستاد ملی کرونا و برنامه وزارت عتف در زمینه حضوری شدن فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ها و بر اساس مصوبه مورخ ۱۴/‏۰۱/‏۱۴۰۱ شورای آموزشی دانشگاه به اطلاع می‌رساند، کلیه کلاس‌های درس و برنامه‌های آموزشی در تمام مقاطع تحصیلی به شرح ذیل برگزار خواهد شد:

• کلیه کلاس‌های درس دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از تاریخ ۱۵/۲/۱۴۰۱ به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.
  • دانشجویانی می‌توانند در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که سه دز واکسن را دریافت کرده باشند.
  • داشتن کارت الکترونیکی واکسن کرونا برای ورود به دانشگاه برای همه دانشجویان الزامی است.
  • دانشجویان بین الملل می‌توانند در صورت عدم حضور در کشور تا اطلاع ثانوی از آموزش الکترونیکی استفاده کنند.
  • تمامی امتحانات پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۰۱-۱۴۰۰ بصورت حضوری برگزار خواهند شد.
  • جلسات دفاع از پایان نامه ها از تاریخ ۲۰/۰۱/۱۴۰۱ به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
  • دانشجویان متقاضی خوابگاه در کلیه مقاطع باید درخواست خود را حداکثر تا پایان فروردین ماه به امور دانشجویی ارسال نمایند.
  • چنانچه ضوابط و مقررات جدیدی از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شود، مراتب در اسرع وقت اطلاع‌رسانی خواهد شد و مورد اقدام قرار خواهد گرفت.

رعایت کلیه پروتکل‌های ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا الزامی است. دانشجویان عزیز ملزم هستند قبل از مراجعه به دانشگاه گواهی تزریق واکسن را در سامانه سدف ثبت نمایند.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه