حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1492 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
امضای تفاهم‌نامه جامع بین دانشگاه بین‌المللی چابهار و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران

روز دوشنبه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱ تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بین‌المللی چابهار و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران به امضا رسید. به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛صبح امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱ به همت‌شرکت دانش بنیان اکسیر صنعت سیمان سبز (مستقر در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی‌چابهار)، تفاهم‌نامه جامعی […]

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار؛صبح امروز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۱ به همت‌شرکت دانش بنیان اکسیر صنعت سیمان سبز (مستقر در مرکز رشد و نوآوری مکران دانشگاه بین‌المللی‌چابهار)، تفاهم‌نامه جامعی بین دانشگاه بین‌المللی چابهار و پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران منعقد گردید.

این تفاهم‌نامه با حضور دکترناصر آبروش(سرپرست محترم دانشگاه بین‌المللی‌چابهار) ودکتر ذاکر اصفهانی( ریاست محترم پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران) در محل دفتر پردیس کیش در تهران به امضا رسید. همچنین طرفین در چارچوب تعاملات علمی، فرهنگی و اجرایی متعهد به انجام همکاری هایی با موضوعات جامع دانشگاه که اهم آن عبارت است از حوزه های متنوعی از جمله؛ دوره های آموزشی رسمی مشترک، دوره های مهارتی، تبادل استاد و دانشجو ، تعریف پروژه های مشترک تحقیقاتی ، برگزاری کنفرانس ها و سمینارهای مشترک ، همکاری های مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان و فناور طرفین می باشد.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه