حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1492 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
انقلاب در حوزه مالی پژوهش و فناوری با تصویب طرح پست داک |

[ad_1] یکشنبه، 21 اسفند 1401 ساعت 13:452023-03-12دانش با تصویب طرح پست داک و جذب دانشجوی همکار تمام وقت و هم چنین تصویب صندوق علوم، تحقیقات و فناوری، می توانیم انقلابی در حوزه مالی تحقیق، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت […]

یکشنبه، 21 اسفند 1401 ساعت 13:452023-03-12دانش

با تصویب طرح پست داک و جذب دانشجوی همکار تمام وقت و هم چنین تصویب صندوق علوم، تحقیقات و فناوری، می توانیم انقلابی در حوزه مالی تحقیق، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم در جلسه شورای دانشگاه مازندران با اشاره به وضعیت بودجه کل کشور، از تخصیص اعتبارات جدید برای دانشگاه ها در آینده نزدیک خبر داد و با تاکید بر لزوم حمایت دستگاه ها از تولید داخل، خواستار خرید تجهیزات مورد نیاز به ویژه در حوزه آزمایشگاه از شرکت هایی نظیر ایران ساخت و بهره مندی از یارانه 33درصدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.

وی با طرح پیشنهاد انعقاد قرارداد تحقیق و توسعه با شرکت های دولتی و خصوصی در راستای درآمدزایی در حوزه پژوهش و فناوری برای دانشگاه ها، به راه کار های مختلف کسب درآمد از طریق پژوهش اشاره کرد و افزود: استفاده از یک درصد بودجه کلیه سازمان هایی که از بودجه دولتی استفاده می کنند در قالب بودجه فناوری، استفاده از 40 درصد بودجه پژوهشی شرکت های دولتی مانند شرکت های وابسته به وزارت نفت و.

(به ویژه در رشته های علوم انسانی) با استفاده از طرح های تحقیقاتی جامعه محور که حداقل 60 درصد آن باید به عنوان حق الزحمه به اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی داده شود از مهم ترین منابع کسب درآمد دانشگاه ها است.

برچسب ها: فناوریپژوهش و فناوریمعاونت علمی و فناوری ریاستمعاون پژوهشی وزارت علومدانشگاهدانشپژوهش

آخرین اخبار سرویس:

انقلاب در حوزه مالی پژوهش و فناوری با تصویب طرح پست داک

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.