شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش شهریور ۹۴

اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش در تاریخ پنجم و ششم شهریور ماه ۱۳۹۴ در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد. هدف از برپایی این همایش، گردهمایی دانشجویان و اساتید گرامی جهت بحث و تبادل اطلاعات درباره جدیدترین یافته‌های علم تربیت بدنی و ارتقاء سطح دانش عمومی می‌باشد. حمایت نهادهای معتبر کشور […]

اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش در تاریخ پنجم و ششم شهریور ماه ۱۳۹۴ در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد. هدف از برپایی این همایش، گردهمایی دانشجویان و اساتید گرامی جهت بحث و تبادل اطلاعات درباره جدیدترین یافته‌های علم تربیت بدنی و ارتقاء سطح دانش عمومی می‌باشد. حمایت نهادهای معتبر کشور از جمله وزارت ورزش و جوانان، دانشگاه شهید چمران اهواز و پایگاه علمی سیویلیکا از اولین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش از این همایش وجود داشته است.

دیدگاهها بسته است.