[ad_1]
معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ۴۹ مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه ها تا سال ۱۴۰۱ ایجاد شده است.
– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، توسعه فعالیت های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور موجب افزایش دانش آموختگان دانشگاهی شده و ضروری است برای هماهنگی و اثربخشی این دانش آموختگان در جامعه برنامه های مناسبی تدوین شود.
بهره گیری مناسب از دانش آموختگان دانشگاهی در صنایع، مراکز تحقیق و توسعه، واحدهای صنعتی، شرکت های خصوصی می تواند موجب بهبود کسب و کار و توسعه صنعتی و اقتصادی کشور شود.
پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم در این خصوص اظهار کرد: با توجه به رشد تعداد دانش آموختگان دانشگاهی، تخصصی تر شدن مشاغل و حرکت به سمت کسب و کارهایی بر پایه فناوری، لزوم توسعه و بهره وری صنایع کشور، ایجاد مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی به منظور برنامه ریزی جهت آماده سازی و اشتغال مناسب دانش آموختگان دانشگاهی ضروری به نظر می رسد.
معاون پژوهشی وزارت علوم در ادامه افزود: توسعه دوره های مهارت افزایی برای افزایش توانمندی های شغلی دانشجویان در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، هماهنگی و همکاری جهت برگزاری مناسب دوره های کارآموزی و ارائه مشاوره های شغلی مناسب دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی از اهداف ایجاد ا
[ad_2]
Source link