گزارش بازدید

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار،
پنج شنبه 13 آبان ماه 1400
مهندس گلشنی عضو محترم هیات مدیره سازمان منطقه آزاد و مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری، توسعه، تجارت وصیدصنعتی ،مهندس اسدی معاون فنی و زیربنایی، مهندس چلندری معاون حمل و نقل و ترانزیت،مهندس آصفی مدیر محترم شهرسازی و ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار ، از کارخانه شرکت صنایع برق و الکترونیک بهنامان بریس، زیر مجموعه صنایع مادر تخصصی کیان ترانسفو و صنایع توسکات خراسان بازدید به عمل آوردند. این شرکت به طراحی، تامین، ساخت و ارائه خدمات فنی مهندسی صنعت ترانسفورماتور، سوییچ گیر و سایر تجهیزات برق و ابزار دقیق صنعتی مشغول است. در این بازدید ضمن آشنایی مدیران با نوآوری های محصولات و خدمات این شرکت، فرصتی جهت تبادل ایده ها و تجربیات میان مدیران شرکت و معاونان و مدیران محترم سازمان منطقه آزاد چابهار فراهم گشت.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه

ورود به کانال اطلاع رسانی واتساپ