جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار با اعلام برنامه های هفته پژوهش، اظهار داشت: هر کشورى که بتواند از علم و فناورى بالاترى برخوردار باشد می تواند در همه زمینه ها پیشرو و صاحب نظر باشد از این رو همه ما باید […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه بین المللی چابهار، ناصر آبروش سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار با اعلام برنامه های هفته پژوهش، اظهار داشت: هر کشورى که بتواند از علم و فناورى بالاترى برخوردار باشد می تواند در همه زمینه ها پیشرو و صاحب نظر باشد از این رو همه ما باید به دنبال دانش ، دانایی و پژوهش باشیم.

وی افزود: هفته پژوهش و فناوری، هفته‌ای است که فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز روی ابعاد مختلف امر پژوهش و فناوری در کشور فراهم می‌آورد تا کلیه ذینفعان ضمن اطلاع از روندها و وضعیت موجود در کشور برای آینده، برنامه‌ریزی و اقدامات بهتر و مهم‌تری را در دستور کار خود قرار دهند.

سرپرست دانشگاه بین المللی چابهار ادامه داد: همه ساله برنامه‌های متعددی را ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می نماید، اما امسال با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا برنامه های هفته پژوهش این مرکز  بشرح ذیل بصورت مجازی برگزار می شوند.

برنامه توضیحات

زمان برگزاری

۱ افتتاحیه هفته پژوهش در کتابخانه دانشگاه با معرفی برنامه های هفته و کتابخانه به همکاران و پخش کلیپ فعالیت های انجام گرفته از ابتدای سال

توسط کارشناس کتابخانه

۲۲ آذر

۹ صبح

۲ برگزاری کارگاه مجازی آشنایی با کتابخانه الکترونیک

وبینار پیام حنان

نام کاربری:نام شرکت کننده(نام دلخواه)

رمز عبور:payam

۲۲آذر

۹:۳۰ صبح

برگزاری سخنرانی علمی

توسط مهندس هادی پاکباز پژوهشگر بین المللی فعال در حوزه نقشه برداری هوایی در آلمان

webinar.iuc.ac.ir/main

۲۲ آذر

۱۲:۳۰ ظهر

۴ معرفی پارک علم و فن آوری و مرکز رشد دانشگاه بین المللی چابهار

توسط مهندس هژیر میرلاشاری کارشناس پارک علم و فن آوری

۲۵ آذر

۹ صبح

۵ کارگاه آشنایی با پایگاههای الکترونیکی و جستجو در GoogleSchoolar

توسط دکتر مظاهری دانشجوی دکترای مدیریت فن آوری اطلاعات دانشگاه فردوسی

۲۶ آذر

۶ برگزاری مسابقه ی ارائه دانشجویی(ارائه یک مقاله)

رقابت ارائه سه دقیقه ای

مدیریت پژوهش دانشگاه بین المللی چابهار به مناسبت هفتۀ پژوهش، کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد را به چالش سه دقیقه ای ارائه (پایان نامه، مقاله و ..) دعوت می کند. دانشجویان عزیز می توانند ارائه های خود را در فرمتهای دیداری شنیداری دلخواه حداکثر تا تاریخ ۹۹/۰۹/۲۷ به آدرس الکترونیکی

iuccompetition@gmail.com

ارسال کنند. ارائه های منتخب توسط هیئت داوران در تاریخ ۲۹/۰۹/۹۹ در فضای آموزش مجازی و در حضور دانشجویان داوری و برندگان معرفی خواهند شد.

شایان ذکر است جایزه نفرات اول تا سوم به شرح زیر میباشد:

نفر اول: مبلغ ۳ ملیون ریال

نفر دوم: مبلغ ۲ میلیون ریال

نفر سوم: مبلغ ۱ میلون ریال

با حضور داوران به صورت مجازی برگزار می شود.

۲۷ آذر

۷ کارگاه آشنایی با سامانه های ایرانداک(گنج، پیشینه، همانندجو، ثبت و….)

توسط کارشناسان ایرانداک

۲۷ آذر