چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Wednesday, 8 May , 2024
بسیاری از دانشگاه ها بودجه تغذیه را در این بخش هزینه نکرده اند

[ad_1] چهارشنبه، ۱۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۵۲۰۲۳-۰۷-۰۵دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در افتتاحیه نشست تخصصی طراحی الگوی تامین مالی تغذیه و خوابگاه دانشجویی که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد، – […]

چهارشنبه، ۱۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۲۵۲۰۲۳-۰۷-۰۵دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در افتتاحیه نشست تخصصی طراحی الگوی تامین مالی تغذیه و خوابگاه دانشجویی که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد، – رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: طبق بررسی های صندوق بسیاری از دانشگاه ها بودجه ای که از صندوق رفاه برای تغذیه دریافت کرده اند به طور کامل و در همین بخش هزینه نکرده اند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در افتتاحیه نشست تخصصی طراحی الگوی تامین مالی تغذیه و خوابگاه دانشجویی که در سازمان امور دانشجویان برگزار شد، گفت: صندوق رفاه دانشجویان، متولی امور رفاهی دانشجویان و حل مسائل دانشجویان است و در این نشست هم با این دیدگاه گرد هم آمده ایم، زیربنای همه ی مراتب مهم دانشگاهی در امور دانشجویان خلاصه می شود و دانشجویی که دغدغه ی معیشتی دارد، نباید از او انتظار داشت که پژوهشِ خوب ارائه دهد و در دانشگاهی که پژوهش مناسب انجام نشود، آموزش مناسبی هم رقم نخواهد خورد.

گنجی ادامه داد: اگر بخواهیم دانشگاه های مطلوب در متن نظام اسلامی داشته باشیم نباید در قسمت رفاهیات دانشجویی مشکل وجود داشته باشد که عدم و

برچسب ها: دانشجویانسازمان امور دانشجویانصندوق رفاه دانشجویانامور دانشجویانخوابگاه دانشجوییصندوقوزارت علوم

آخرین اخبار سرویس:

بسیاری از دانشگاه ها بودجه تغذیه را در این بخش هزینه نکرده اند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.