یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
تامین مسکن یاوران علمی و اعضای هیئت علمی به طور جدی در حال انجام است

[ad_1] جمعه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۳۵۲۰۲۳-۰۵-۰۵دانش وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئله تامین مسکن یاوران علمی و اعضای هیات علمی به طور جدی در حال انجام است، اظهار کرد: پیشنهاد ما به استانداران این است که اگر می خواهید نهضت ملی مسکن اتفاق بیفتد، – به گزارش سایت […]

جمعه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۳۵۲۰۲۳-۰۵-۰۵دانش

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مسئله تامین مسکن یاوران علمی و اعضای هیات علمی به طور جدی در حال انجام است، اظهار کرد: پیشنهاد ما به استانداران این است که اگر می خواهید نهضت ملی مسکن اتفاق بیفتد، – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانتشگاه خبرگزاری فارس  روابط عمومی به نقل از  وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ، در جریان سفر یک روزه خود به استان هرمزگان ضمن بازدید از دانشگاه هرمزگان و خوابگاه های دانشجویی در جمع روسای دانشگاه های استان هرمزگان بر افزایش اعتبارات دانشگاه هرمزگان تاکید کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع روسای دانشگاه های استان هرمزگان، اعضای هیات علمی و اساتید دانشگاه ها گفت: روز معلم را خدمت اساتید و دبیران تبریک عرض می کنم.

در دانشگاه هرکسی که مسئولیتی دارد نقش تربیتی برای دانشجویان ایفا می کند.

ما کل جامعه دانشگاهی را به عنوان معلم می شناسیم.

زلفی گل افزود: دانشگاه هرمزگان در استان منحصر به فردی واقع شده است ؛ از نظر اقلیم صنعتی، هم از نظر دیپلماسی و ارتباطاتی که با منطقه می تواند داشته باشد، دانشگاه هرمزگان منحصر به فرد است؛ باید تلاش کنیم که این دانشگاه جایگاه منحصر به فرد خود را در سایر موارد پیدا کند اما ارتقا دانشگاه به رتبه های برتر با این اعتبارات ممکن نیس

برچسب ها: وزیر علوم، تحقیقات و فناوریتحقیقات و فناوریدانشگاهاستان هرمزگانهرمزگاندانشگاه های استاندانشگاه هرمزگان

آخرین اخبار سرویس:

تامین مسکن یاوران علمی و اعضای هیئت علمی به طور جدی در حال انجام است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.