یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
حضور دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار در دومین جشنواره ملی جایزه ثریا به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین المللی در دومین جشنواره ملی جایزه ثریا، ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ در دانشگاه شهید بهشتی حضور بهم رساندند. این جشنواره با حضور وزیر علوم، تحقيقات وفناوری معاونین وزارت عتف، رایزن علمی ایران در چین و اروپا، معاون وزیر محترم خارجه‌، روسای دانشگاه […]

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه: دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین المللی در دومین جشنواره ملی جایزه ثریا، ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ در دانشگاه شهید بهشتی حضور بهم رساندند. این جشنواره با حضور وزیر علوم، تحقيقات وفناوری معاونین وزارت عتف، رایزن علمی ایران در چین و اروپا، معاون وزیر محترم خارجه‌، روسای دانشگاه ها با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

شایان ذکر است: بررسی مهم‌ترین چالش‌های جذب دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه‌ها و معرفی برگزیدگان دانشگاهی کشور در حوزه جذب دانشجویان بین‌المللی از جمله محورهای این همایش است.

*ما را در فضای مجازی دنبال کنید* :
*https://chat.whatsapp.com/EokZjFwBjr0Km7HnR6Y0sU*

دیدگاهها بسته است.