حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه پارسی دیت را نصب کنید Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1492 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 2×
خبر خوش سخنگوی وزارت علوم برای محققان و پژوهشگران | سخنگوی

[ad_1] پنجشنبه، 17 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-06سياسي سخنگوی وزارت علوم از به روزرسانی و خرید تجهیزات آزمایشگاهی جدید برای دانشگاه ها و پژوهشگاه ها خبر داد. – علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به فرسوده شدن تجهیزات آزمایشگاهی کشور و سختی […]

پنجشنبه، 17 فروردین 1402 ساعت 10:502023-04-06سياسي

– علی شمسی پور سخنگوی وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با اشاره به فرسوده شدن تجهیزات آزمایشگاهی کشور و سختی کار محققان و پژوهشگران گفت: تجهیزات آزمایشگاهی ما رو به فرسوده شدن هستند و تهیه تجهیزات جدید به دلیل تحریم ها دشوار بوده است.

وی گفت: البته برخی از تجهیزات را به سختی تهیه کرده ایم اما باید تجهیزات آزمایشگاهی را به روز کنیم.

شمسی پور عنوان کرد: به دلیل اهمیت این موضوع وزیر علوم تلاش کرده است تا با مجوز مقام معظم رهبری اعتبار خوبی برای این امر به وزارت علوم اختصاص یابد.

سخنگوی وزارت علوم اظهار داشت: محققان و پژوهشگران مطمئن باشند در سال جدید تجهیزات آزمایشگاهی نسبت به قبل بهتر می شود.

پایان پیام/

برچسب ها: تجهیزات آزمایشگاهیآزمایشگاهیتجهیزاتوزارت علومسخنگوی وزارتپژوهشگرانوزارت

آخرین اخبار سرویس:

خبر خوش سخنگوی وزارت علوم برای محققان و پژوهشگران

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.