پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
دانشگاهیان باید امسال پگیر بهینه شدن تولیدات کارخانه ها باشند

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ما دانشگاهیان امسال باید پیگیر بهینه شدن تولیدات کارخانه ها باشیم، اگر چنین کاری صورت پذیرد قطعاً در تولید، – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس در رابطه با نام سال که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد، […]

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: ما دانشگاهیان امسال باید پیگیر بهینه شدن تولیدات کارخانه ها باشیم، اگر چنین کاری صورت پذیرد قطعاً در تولید، – مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس در رابطه با نام سال که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد، گفت: در کشوری که تورم وجود دارد پیشرفت جایگاه خاصی ندارد و فقیرها، فقیرتر و غنی ها، غنی تر می شوند.

البته به نظرم غنی ها هم ضرر می کنند و چنین موضوعی به این معنی است که کل جامعه ضرر می کند.

وی اضافه کرد: باید به صورت منطقی رشد تولید داشته باشیم و بین قیمت ها تعادل برقرار کنیم که قطعاً با این کار در تولید رشد ایجاد و تورم مهار می شود، البته این موضوع به عملکرد سیاست گذاران این حوزه بستگی دارد.

رییس صندوق رفاه دانشجویان گفت: بزرگترین کاری که می توانیم در حوزه دانشگاهی انجام دهیم این است که تولیدات مان را براساس تولیدات دانش بنیان بنا بنهیم.

اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم مطمئناً هزینه تولیداتی که داریم پایین  می آید و محصولات با قیمت مناسب تری به دست مصرف کننده می رسد.

گنجی یادآور شد: ما دانشگاهیان امسال باید پیگیر بهینه شدن تولیدات کارخانه ها باشیم، اگر چنین کاری صورت پذیرد قطعاً در تولید، رشد خوبی خواهیم داشت و به اح