سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024
دانشگاه ها در ایجاد تمدن نوین اسلامی نقش پررنگ داشته باشند

[ad_1] به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت علوم و موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی با هدف افزایش سطح تعاملات و ارتباطات دو سویه برگزار شد. – معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم […]

– معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، گفت: باید نقش دانشگاه های ما در ایجاد تمدن نوین اسلامی پررنگ باشد.

معاون آموزشی وزیر علوم در این نشست گفت: حال آموزش عالی در سطح جهان بد است.

چرا که در نظام آموزش عالی، آموزش فراموش شده است.

ما فراموش کردیم که خداوند تزکیه را بر تعلیم مقدم کرده است.

اگر این گونه شد در آن صورت خروجی های آن حکمت خواهد بود.

علم باید نافع باشد و خیر کثیر داشته باشد و این مطلب مهمی است که ما باید به آن توجه داشته باشیم.

اخلاق محوری و تربیت مهم ترین اشکال نظام آموزش عالی استوی گفت: اشکال نظام آموزشی غربی خلآ اخلاق محوری و تربیت است، اما ایرانیان این تجربه را دارند و در اولین دانشگاه جهان که در ایران تاسیس شد این موضوع سرآمد بوده است.