شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
دانشگاه پیام نور متولی آموزش باز، از راه دور و ترکیبی می شود

[ad_1] سه شنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۱۰۲۰۲۳-۰۸-۱۵ورزشي عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: با تمهیدات و پیشنهاد تدوین شده، دانشگاه پیام نور در طول اجرای برنامه هفتم توسعه محور و متولی آموزش باز، – به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رییسه مجلس […]

سه شنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۱۰۲۰۲۳-۰۸-۱۵ورزشي

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: با تمهیدات و پیشنهاد تدوین شده، دانشگاه پیام نور در طول اجرای برنامه هفتم توسعه محور و متولی آموزش باز، – به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از خانه ملت، علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رییسه مجلس یازدهم با تأکید بر ضرورت حمایت از دانشگاه پیام نور به ویژه در برنامه هفتم توسعه، عنوان کرد: دانشگاه پیام نور، نقش مهمی در حوزه آموزش عالی داشته و باید مورد تقویت قرار گیرد.

عضو هیأت رییسه مجلس یازدهم با بیان اینکه نشستی با همراهی و حضور علیرضا منادی سفیدان رییس کمیسیون آموزش، محمدمهدی زاهدی نماینده کمیسیون آموزش در کمیسیون تلفیق برنامه، محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه، رییس و معاونان دانشگاه پیام نور، معاون آموزشی وزیر علوم، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم و مدیرکل پارلمانی وزارت علوم برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این نشست بررسی نحوه حمایت از دانشگاه پیام نور در برنامه هفتم توسعه بود که نتایج مثبتی به همراه داشت.

وی ادامه داد: در این نشست پیشنهاد اصلاحی تبصره ۳ ماده ۹۵ مصوبات کمیته آموزش، تحقیقات و فناوری برای کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه درباره دانشگاه پیام نور در بازه زمانی (۱۴۰۶-۱۴۰۲) مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب ها: دانشگاه پیام نوردانشگاهپیام نوربرنامه هفتم توسعهآموزشهیأت رییسهکمیسیون

آخرین اخبار سرویس:

دانشگاه پیام نور متولی آموزش باز، از راه دور و ترکیبی می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.