یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 12 May , 2024

[ad_1] دوشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۵۲۰۲۳-۰۷-۳۱دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان، کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، – رییس سازمان امور دانشجویان در دیدار با رییس فدراسیون […]

دوشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۵۲۰۲۳-۰۷-۳۱دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان، کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، – رییس سازمان امور دانشجویان در دیدار با رییس فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی گفت: در تمام رویداد های ورزشی دختران و پسران سهم مساوی دارند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هاشم داداش پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان، کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، هادی بشیریان رییس فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، مهریار رایزن علمی ایران، با لئونز ادر رییس فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی فیزو و دبیر فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی دیدار و گفتگو کردند.

داداش پور در این دیدار گفت: حدود دو سالی است که با مسئولیت معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری خدمت می کنم و در حوزه تربیت بدنی نیز مسئولیت های مستقیمی دارم.

وی ادامه داد: اداره کل تربیت بدنی و پژوهشگاه تربیت بدنی زیر نظر سازمان امور دانشجویان در حال فعالیت هستند وحمایت مستقیمی از فعالیت های فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی داریم.

برچسب ها: رییس سازمان امور دانشجویانتحقیقات و فناوریسازمان امور دانشجویانوزیر علوم تحقیقات و فناوریعلوم تحقیقاتدانشگاهامور دانشجویان

آخرین اخبار سرویس:

دختران و پسران در تمام رویداد های ورزشی سهم مساوی دارند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.