سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Tuesday, 7 May , 2024
دومین دوره موت کورت ملی حقوق جزای خانواده

♻️به گزارش روابط عمومی وامور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه السلام؛ انجمن علمی فقه و حقوق خانواده ایران با همکاری موسسه مشاهیر دانش و پردیس خواهران دومین دوره موت کورت ملی حقوق جزای خانواده برگزار می کنند. تقویم اجرایی این دوره به شرح زیر است: ۱- […]

تقویم اجرایی این دوره به شرح زیر است:
۱- انتشار پرونده : شنبه ۲۷ آذر
۲- کارگاه های آموزشی (غیر حضوری):۳ و ۵ دی
۳- تحویل لایحه : جمعه ۱۵ دی
۴- انتشار نتایج اولیه : چهارشنبه ۲۰ دی
۵- برگزاری موت کورت حضوری : دوشنبه۱۶ بهمن
در این دوره هر گروه متشکل از سه عضو خواهد بود و انتخاب اعضای تیم ها با رعایت تفکیک جنسیتی انجام شود. شرکت دانشجویان مقاطع دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته حقوق و رشته فقه و حقوق اسلامی کلیه دانشگاه های سراسر کشور بلامانع است همچنین طلاب سطوح مختلف حوزوی امکان ثبت نام دارند. گفتنی است محل برگزاری این دوره در پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه السلام خواهد بود.
هزینه ثبت نام هر گروه ۳۵۰هزار تومان(هزینه ثبت نام هر فرد۱۱۶ هزار تومان) است. مهلت ثبت نام جهت شرکت در این دوره تا ۲۴ آذر ۱۴۰۲ است. لازم به ذکر است هنگام ثبت نام باید ۳بلیط انتخاب نمایید تا تمامی اعضای گروه ثبت نام شوند. جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تلفن ۰۹۳۵۲۵۵۵۷۵۲ در پیام رسان های بله و ایتا تماس حاصل نمایید.

✒️ روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار