فهرست بستن

رشد ناچیز بودجه 1402 جوابگوی هزینه های دانشگاه های وزارت علوم نیست

شنبه، 13 اسفند 1401 ساعت 15:212023-03-04سياسي

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: دانشگاه ها با انبوهی از بدهی بجا مانده از دولت گذشته سال 1401 را به پایان خواهند رساند و این حجم از بدهی به همراه رشد ناچیز اعتبارات در سال آینده بر تولیدات علمی، – محمدمهدی زاهدی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه افزایش 26 درصدی بودجه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم به هیچ عنوان جوابگوی نیازهای دانشگاه ها نخواهد بود، افزود: دانشگاه ها با انبوهی از بدهی بجا مانده از دولت گذشته سال 1401 را به پایان خواهند رساند و این حجم از بدهی به همراه رشد ناچیز اعتبارات در سال 1402 بر تولیدات علمی، مرجعیت و دیپلماسی علمی اثرگذار خواهد بود.

* چاره اندیشی مجلس و دولت برای هزینه های خدمات دانشجویی این استاد دانشگاه گفت: در حال حاضر دغدغه رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری وابسته به وزارت علوم بجای توسعه علم و فناوری چهار موضوع اساسی انباشت بدهی های مانده، رشد نامتناسب اعتبارات در بودجه 1402، حقوق نامتناسب اعضای هیات علمی و قانون جهش مسکن شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزایش 23 درصدی اعتبارات هزینه ای پارک های علم و فناوری و رشد 28 درصدی بودجه پژوهشگاه ها و مؤسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم را

برچسب ها: دانشگاهدانشگاه هاکمیسیون آموزش و تحقیقاتعضو کمیسیون آموزشکمیسیون آموزشوزارت علومبدهی

آخرین اخبار سرویس:

رشد ناچیز بودجه 1402 جوابگوی هزینه های دانشگاه های وزارت علوم نیست

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.