یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
فارس من| درخواست دانشجویان از وزارت علوم برای ادغام ۲ دانشگاه

[ad_1] پنجشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۰۰۲۰۲۳-۰۸-۰۳سياسي برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار ادغام ۲ دانشگاه شدند. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار    ادغام دانشگاه فرهنگیان و پیام نور   شدند. این کاربران در پویش […]

پنجشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۰۰۲۰۲۳-۰۸-۰۳سياسي

برخی کاربران سامانه فارس من با ثبت پویشی خواستار ادغام ۲ دانشگاه شدند.

این کاربران در پویش خود آوردند: طرح و لایحه ادغام دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان داده شود.

علی معصومی سردبیر این پویش در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: یکی از دلایل اصلی این است که این دانشگاه ها به صورت موازی عمل می کنند و با این اقدام ظرفیت ها یکی می شود و بیشتر می توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند و از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنند و اگر می خواهند دانشجو بگیرند با یکدیگر تبادل کنند.

وی افزود: دانشگاه ادغام شده، صرفا پیام نور یا فرهنگیان نمی شود و بینابین می شود و می توان رشته ها را براساس مأموریت دانشگاه تغییر داد.

پایان پیام/

برچسب ها: دانشگاهدانشگاه فرهنگیانسامانه فارس منادغامخبرگزاری فارسفرهنگیانپیام نور

آخرین اخبار سرویس:

فارس من| درخواست دانشجویان از وزارت علوم برای ادغام ۲ دانشگاه

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.