سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳
Tuesday, 16 April , 2024
فراهم کردن امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان | رییس جهاددانشگاهی

چهارشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۴-۱۹دانش رییس جهاددانشگاهی به امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت های علمی و فناورانه جهاددانشگاهی در سطح کشور این امکان وجود دارد تا فرصت مطالعاتی را برای اساتید جوان در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی این نهاد […]

چهارشنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۴۰۲۰۲۳-۰۴-۱۹دانش

رییس جهاددانشگاهی به امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان اشاره کرد و افزود: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت های علمی و فناورانه جهاددانشگاهی در سطح کشور این امکان وجود دارد تا فرصت مطالعاتی را برای اساتید جوان در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی این نهاد ایجاد کنیم.

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازایکنا، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، حسن مسلمی نایینی، رییس جهاددانشگاهی، چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه در نشست مشترک با وزیر علوم و عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی که با حضور معاونان و برخی از مدیران ارشد این نهاد، در محل وزارت علوم شد، گفت: بر اساس اساسنامه یکی از اهداف و مأموریت های جهاددانشگاهی ارتباط مناسب بین صنعت و مؤسسات خدماتی با دانشگاه است که در این زمینه ظرفیت های خوبی در جهاددانشگاهی فراهم است.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و کارآفرینی، اظهار کرد: توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار و آمادگی آن ها برای اشتغال از جمله فعالیت هایی است که توسط جه

برچسب ها: جهاددانشگاهیدانشگاهفرصت مطالعاتیاساتیدفرصتجوانرییس

آخرین اخبار سرویس:

فراهم کردن امکان فرصت مطالعاتی برای اساتید جوان

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.