یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
فعالیت دو موسسه آموزش عالی غیرقانونی اعلام شد | مرکز نظارت،

[ad_1] سه شنبه، ۲۰ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۵۲۰۲۳-۰۷-۱۱دانش مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی وزارت علوم، فعالیت دو موسسه آموزش عالی غیردولتی را به دلیل نداشتن مجوز فعالیت از سوی شورای گسترش آموزش عالی، – غیرقانونی اعلام کرد. مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم افزود: هرگونه فعالیت در […]

سه شنبه، ۲۰ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۰۵۲۰۲۳-۰۷-۱۱دانش

مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم افزود: هرگونه فعالیت در سطح آموزش عالی و صدور مدرک دانشگاهی از طرف مؤسسه پردیس دانش پژوهان دانشوران البرز و پژوهشکده دانشگاهی بین المللی پردیس البرز به دلیل نداشتن مجوز فعّالیت آموزشی از سوی شورای گسترش آموزش عالی، فاقد وجاهت قانونی است.

برچسب ها: آموزش عالیعالیآموزشفعالیتشورای گسترشوزارت علومقانونی

آخرین اخبار سرویس:

فعالیت دو موسسه آموزش عالی غیرقانونی اعلام شد

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.