یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
وزارت علوم باید در رابطه با مدیریت دانشگاه گیلان تجدید نظر کند

[ad_1] نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت علوم باید در رابطه با مدیریت دانشگاه گیلان تجدید نظر کند. – ایسنا/گیلان نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت علوم باید در رابطه با مدیریت دانشگاه گیلان تجدید نظر کند. جبار کوچکی نژاد در گفت وگو با خبرنگاران […]

جبار کوچکی نژاد در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به تذکر کتبی خود به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر ظرفیت مغفول مانده دانشگاه گیلان، اظهار کرد: دانشگاه گیلان از گذشته تاکنون قطب علمی شمال کشور بوده ولی شاخص ‎های آموزشی در این دانشگاه طی سال های اخیر افت شدیدی داشته است.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت علوم باید در رابطه با مدیریت دانشگاه گیلان تجدیدنظر کند، افزود: افرادی که در مسند مدیریتی دانشگاه های بزرگ کشور قرار می گیرند، باید به شرایط استان اشراف داشته باشند چراکه تمامی دانشگاه های استان نیز زیر چتر دانشگاه مادر قرار دارند.

وی بیان کرد: عدم تسلط روی استان باعث ضعف سایر دانشگاه ‎های استان شده، ضمن اینکه یک سال گذشته معاونان دانشگاه چندین مرتبه دچار تغییر شدند.

به این نحو که معاون اداری و مالی دانشگاه ۵ ماه ابتدایی دوره ریاست جدید یک فرد بوده و پس از ۵ ماه تغییر می کند.