یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 12 May , 2024
وزیر علوم: برای اجرای مصوبات حجاب جدی هستیم | وزیر علوم،

[ad_1] وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حجاب گفت: برای اجرای مصوبات قانونی حجاب که در دانشگاه ها وجود دارد جدی هستیم. – آفتاب نیوز : وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد. محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی […]

– آفتاب نیوز : وزیر علوم درباره اجرای مصوبات قانونی درباره حجاب اظهار نظر کرد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص وظایفی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب برای وزارت علوم درنظر گرفته شده، گفت: وزارت علوم به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره عفاف و حجاب و همچنین اجرای موارد قانونی در این حوزه که برای دانشگاه ها وجود دارد اهتمام جدی دارد.

هر محیطی یک سری قواعد و مقررات خاص خودش را دارد که باید رعایت شود و طبیعی است که در دانشگاه ها هم قواعد و مقرراتی وجود دارد و چناچه رعایت نشود ساز و کار قانونی برخورد با رفتار هایی که قانونی نیست هم دیده شده است.

خوشبختانه دانشگاهیان ما همیشه به عنوان مرجع و الگو در جامعه مطرح بودند و همین شرایط هم الحمدالله هم الان وجود دارد.

وزیر علوم اظهار داشت: اگر در موارد نادری هم وجود داشته باشد که کسی به قانون بی توجهی کند ان شاالله به مرور اصلاح خواهد شد.