یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Sunday, 28 April , 2024
پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

گارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ پیام تبریک سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید به شرح ذیل می باشد؛ باسمه تعالی ” *یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ* ” خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد. « *سوره […]

باسمه تعالی

« *سوره مجادله، آیه۱۱* »

در آستانه فرا رسیدن ماه مهر، فصل رویش و شکوفایی دانایی، فرصت را مغتنم شمرده حضور صمیمی یکایک دانشجویان عزیز جدیدالورود را که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند تبریک عرض نموده و امیدوارم در طول سال تحصیلی با تکیه بر توانمندیها و استعداد های خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه در محیطی پر نشاط به فعالیت های علمی و آموزشی پرداخته و با کوشش و تلاش خویش گامی دیگر در جهت فتح قله های موفقیت بردارند، بدون شک فرصت بی بدیل جوانی به زودی سپری خواهد شد و چنانچه با کسب علم، خودسازی و جستجوی حقیقت قرین نباشد خسرانی بس عظیم است.
مجموعه دانشگاه بین‌المللی چابهار به پشتوانه توان علمی اعضا محترم هیئت علمی و تعهد و اهتمام کارکنان محترم این دانشگاه، تلاش خواهد نمود تا در سال تحصیلی جاری در تمامی سطوح آموزشی، پژوهشی، دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی و… تمام ظرفیت‌های خود را برای ارائه مطلوب‌ترین سطح خدمات به دانشجویان به کار بندد.
بسیار خوشحال و خرسندیم که دانشگاه بین‌المللی چابهار به عنوان هاب تکنولوژی و علمی منطقه، میزبان دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی پرتلاش و مستعدی است که ظرفیت‌های قابل توجهی را برای اعتلای ایران اسلامی دارند. امیدوارم این جوانان مستعد و توانمند بتوانند علاوه بر جدیت در کسب دانش و علم، با در نظر داشتن ترازهای علمی و دانشگاهی، نقش و رسالت خود را به عنوان یک دانشجوی فرهیخته در پیشبرد اهداف جامعه علمی الخصوص توسعه سواحل مکُران، ذیل راهبردهای کلان نظام جمهوری اسلامی ایران محقق نمایند.

بهروزی و سعادت همگان را از درگاه احدیت خواهانم

دکتر عبدالغفور بادپا