شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 27 April , 2024
پیام تبریک سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت موفقیت دانش آموزان دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین المللی در کنکور سراسری

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه؛ دکتر عبدالغفور بادپا با صدور پیامی درخشش و موفقیت دوباره دانش آموزان خوش استعداد دبيرستان دانا وتوانا دانشگاه بین‌المللی در کنکور سراسری ۱۴۰۲ را به دانش آموزان، فرهنگیان دلسوز و خانواده های بزرگوارشان تبریک گفت، متن پیام به شرح ذیل می باشد؛ ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ به […]

ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ
به نام بخشنده ای که شاهکار آفرینش خویش را به زیور اندیشه و تعقل آراست تا انسان های بصیر، تماشاگر شکوه، عظمت و زیبایی نظام مند و هدف دار نقاش بی بدیل هستی باشند.
بار دگر سرود حدیث مسرت بخش درخشش غرور آفرین پسران دیار خورشید و دریا، مهد مردمان با اندیشه های شعور آفرین در آزمون ورودی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال ۱۴۰۲ موجب مباهات شد و برگ زرین دیگری در صحیفه افتخارات جوانان مستعد و علاقه مند منطقه مکران ترسیم شد.

با کمال مسرت، موفقیت و درخشش پسران دبیرستان دانا و توانا دانشگاه بین‌المللی در كنكور سراسري را به دانش آموزان عزیز، خانواده های محترم، فرهنگیان فرهیخته، تبریک و تهنیت عرض مينمايم.

بر خود لازم مي دانم از تمامي همكاران صديق خود درمديريت مجموعه دبیرستان داناوتوانادانشگاه بین‌المللی؛ مديران ، معاونين و دبيران ارجمند ، اوليا همگام و همراه تشكر ويژه داشته باشم و اميدوارم همکاری تمامی دلسوزان عرصه تعلیم و تربیت با اجرای طرح ها و برنامه ها پیرامون استقرار نظام خلاقیت، پژوهش و نوآوری در نظام آموزشی و کارآمدتر نمودن منابع آموزشی شاهد درخشش بیش از پیش فرزندان مستعد و علاقه مند در منطقه ساحلی مکُران در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی در سطح کشوری و جهانی باشیم.

با كمال احترام
عبدالغفور بادپا
سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار

✒️ *روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه*