جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
Friday, 29 March , 2024
پیوند عملی دانشگاه و صنعت در دانشگاه بین‌المللی چابهار

گامی تاثیر گذار در شکوفایی دانشجویان دانشگاه بین‌المللی چابهار در پروژه های در حال توسعه سواحل مکران برداشته شد. به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه؛روز یکشنبه مورخ ۱۵ اسفند ماه معارفه دانشجویان معماری و عمران این دانشگاه با همکاری مدیریت اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بین‌المللی چابهار برای […]

به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه؛روز یکشنبه مورخ ۱۵ اسفند ماه معارفه دانشجویان معماری و عمران این دانشگاه با همکاری مدیریت اطلاعات جغرافیایی و شهرسازی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بین‌المللی چابهار برای حضور و فعالیت در پروژه های در حال توسعه‌ سواحل مکران در راستای عمل به چشم انداز اشتغال‌زایی و توسعه نیروی انسانی متخصص ، صورت پذیرفت.
از حرف تا عمل راهی جز تلاش نیست.
خدا قوت به همکاران پرتلاش و دلسوز دفتر ارتباط با صنعت.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه