همه گیری بیماری کرونا در 12 ماه اخیر، بر صنایع مختلف تاثیرات عمیقی داشته است. بیماری همه گیر کرونا نه تنها چالش های متعددی برای صنایع کوچک ایجاد کرده است بلکه با ماندگاری این چالش ها تهدیدات و ریسک ها و بجران هایی برای صنایع به وجود آورده است.

یکی از راه های ماندگاری صنایع کوچک در دورانه کرونا و پسا کرونا، توجه بیش از پیش به اصول بازاریابی و بویژه برندسازی و حتی بازطراحی آن مفاهیم برای فایق آمدن بر چالش های ایجاد شده است. از همین رو، در کارگاه آموزشی “مفاهیم برندسازی برای صنایع کوچک” که با همکاری شرکت شهرک های صنعتی و دانشگاه بین المللی چابهار برگزار می شود، برآنیم تا مهمترین نکات برندسازی را به شما ارائه نماییم.

درباره سخنران این کارگاه آموزشی بیشتر بدانیم:

کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل و دکتری مدیریت پروژه

مدیر کمیته روابط عمومی انجمن بازاریابی ایران شاخه خراسان

کارشناس تجاری سازی پارک علم و فناوری خراسان

مدیر اسبق روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان

خانم دکتر نعمتی فعالیت تخصصی و اجرایی در حوزه بازاریابی و بویژه برندینگ را به عنوان مشاور شرکت های نوپا از سالها پیش آغاز کردند و با توجه به فعالیت های چشمگیر ایشان در حوزه بازاریابی به سمت مدیر کمیته بازاریابی انجمن بازاریابی ایران شاخه خراسان منصوب شدند تا شرکت های بیشتری بتوانند با برنامه ریزی ایشان، در حوزه های مختللف بازاریابی مانند برندینگ توانمند شوند.

زمینه های تخصصی حوزه بازاریابی و برندیگ گوشه ای فعالیت های ایشان می باشد:

عضو شورای سیاستگذاری نشریه ره آورد مدیریت

مدیر صادرات علم شرکت بین المللی راه ابریشم

مشاور بانوان ریاست پارک علم و فناوری خراسان از سال 90 تا 97

نماینده پارک علم و فناوری خراسان در کمیته صادرات استان

نماینده پارک علم و فناوری خراسان در مرکز مبادلات فناوری ایران و قزاقستان در پارک الاتائو قزاقستان

تاریخ:  29 و 30 دی ماه 1399 / 1 و 2 بهمن ماه 1399

زمان: ساعت 13 تا 15

هزینه ثبت نام: 450 هزار تومان

همراه با اعطای گواهینامه پایان دوره معتبر از دانشگاه بین المللی چابهار

نحوه ثبت نام در این وبینار:

برگزاری این کارگاه به صورت کاملا آنلاین می باشد. شما می توانید برای شرکت در کلاس از موبایل، یا تب لت، یا لپ تاپ و کامپیوتر متصل به اینترنت استفاده فرمایید.

هزینه شرکت در این وبینار آموزشی، 450 هزار تومان به ازای هر شرکت کننده است. شما می توانید از کد تخفیف خود استفاده نموده و با تخفیف ثبت نام نمایید.

برای ثبت نام در این دوره آموزشی بر روی گزینه “ثبت نام آنلاین” کلیک نمایید و مراحل آن را طی نمایید.

پس از ثبت نام، لینک ورود به کلاس مجازی برای شما پیامک می شود و از طریق آن می توانید از 30 دقیقه پیش از برگزاری کلاس، با نام خود، به محیط کلاس آنلاین وارد شوید. این دوره آموزشی از طریق محیط کلاس آنلاین skyroom برگزار می گردد و نیازی به نصب نرم افزار ندارد.
برای اطلاعات بیشتر درباره این دوره آموزشی می توانید با شماره های 09395813361 و 05434288006 با ما در تماس باشید.