شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
Saturday, 11 May , 2024

[ad_1] به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیستمین همایش مدیران مسئول نشریات دانشگاهی تابع وزارت علوم در دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین در حال برگزاری می باشد. – کاندیداهای انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم مشخص شدند + اسامی گردهمایی کارشناسان و نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی […]

– کاندیداهای انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشگاهی وزارت علوم مشخص شدند + اسامی گردهمایی کارشناسان و نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی تابع وزارت علوم در دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین در حال برگزاری می باشد.

انتخابات شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۲۵ تیرماه برگزار می شود.

یونس فرزین فر، عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم گفت: این انتخابات به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

در حالیکه انتخابات نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی به صورت مجازی است.

عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم با انتقاد از اینکه امسال رویه مشخصی برای کاندیدا شدن در شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم وجود نداشت، تصریح کرد: در سال های گذشته افراد ثبت نام می کردندو اگر ش